Новини компанії
Вівторок, 29 листопада 2016 03:11

ЧЕРГОВА НОВИНКА ЦЬОГО РОКУ

 

Компанія «Бара» постійно удосконалює свою продукцію і збільшує її асортимент. Черговою новинкою цього року стала упаковка типу дой-пак для лінійки рідких засобів для прання «Белые паруса», об’ємом 1,5 л. Упаковка випускається з боковим штуцером і зручною боковою ручкою для комфортного використання і транспортування.
Для виробництва таких пакетів використовується ламінована плівка, яка має кілька шарів: внутрішній шар виготовляється з ПЕ, що гарантує добру термозварюваність швів, зовнішній — з ПЕТФ, який забезпечує стійкість пакету і його якісне оформлення друком.

Крім того, залежно від побажань замовника і властивостей продуктів, які пакуються, пакети можуть бути зроблені з різних за бар’єрними властивостями матеріалів, а також оснащені зіп-замком для зручного зберігання вмісту. Упаковка оформляється повнокольоровим, глибоким або флексографічним друком. Компанія «БАРА» пропонує повний комплекс послуг з виготовлення сучасної упаковки з гнучких матеріалів для самих різних продуктів — сипких, в’язких, рідких, а також надає послуги з фасування непродовольчих товарів.